Nu ezitati erbicidarea culturilor cu Tender

05_Astazi, vi-l aducem in atentie pe TENDER, un produs ce se afla in portofoliul Alcedo de anul trecut si este a doua denumire comerciala a lui Dual Gold 960 EC. Acesta este un erbicid al companiei Syngenta Crop Protection si are in componenta sa, ca substanta activa, S-metolaclor.

Tender este un erbicid preemergent ce asigura combaterea superioara si de lunga durata, in special a buruienilor graminee, dar si a unor buruieni cu frunza lata. Produsul ramane activ si nu se deplaseaza din zona de germinare a buruienilor. Are o solubilitate ridicata, actionand in stratul superior al solului, chiar si la cantitati mici de precipitatii. Tender este partenerul ideal in preemergenta, pentru diverse programe tehnologice.

La floarea-soarelui, se foloseste in doza de 1-1.5 l/ha. Inainte de semanat, cu incorporare superficiala (ppi) cu ajutorul combinatorului, sau preemergent, fara incorporare, daca exista umiditate suficienta. Solul trebuie sa fie bine pregatit.

Pentru cultura de porumb se utilizeaza in doza de 1-1.5 l/ha, preemergent fara incorporare imediat dupa semanat, in conditii de umiditate suficienta.

In cazul utilizarii la legumele infiintate prin rasad, se va aplica inainte de plantarea rasadurilor. Eficacitatea optima a tratamentului se obtine in conditiile de pregatire buna a patului germinativ, fara bulgari, bine maruntit in primavara, dupa aratura de toamna. Pentru a obtine cea mai buna eficacitate este foarte important sa fie aplicat cu presiune joasa si cu un volum de 150-600 l de apa.

Pentru a afla mai multe informatii despre acest produs, dar si despre alte produse, puteti contacta directorul Alcedo din zona dumneavoastra sau consultati site-ul www.alcedoltd.ro, la sectiunea PRODUSE.

 

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.