Noul PNDR 2014-2020, la un pas de aprobare

Scris de Echipa Alcedo

PNDRProgramul National pentru Dezvoltare Rurala (PNDR) 2014-2020 este inca sub lupa Comisiei Europene, afirma ministrul Daniel Constantin, care insa este optimist ca fondurile europene pentru agricultura ar putea lua calea fermelor romanesti cat de curand. Ministrul spune ca pana acum nu au fost multe observatii venite de la Bruxelles si ca au avut loc doar ”discutii neoficiale”. Astfel, OK-ul final va fi dat de noua echipa, cea condusa de comisarul european Phil Hogan.

Nu am primit inca observatiile de la Comisie. Este o chestiune de zile. Nu sunt foarte multe observatii. Pana acum au fost doar discutii neoficiale. CE o sa transmita observatiile oficiale pe care o sa le asumam. Sper sa avem cat mai repede raspunsul ca sa putem sa dam drumul la masuri”, a declarat Daniel Constantin.

sursa: agerpres.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.