NOU in PORTOFOLIUL de PRODUSE ISCUSITE: un erbicid unic, cu 3 substante active cu moduri diferite de actiune, pentru cultura porumbului

Scris de Echipa Alcedo

Buruienile pot compromite culturile agricole, daca nu se iau masuri corecte si la timp, iar pierderile sunt date de gradul de imburuienare al culturii. Porumbul are o crestere lenta in primele 4-6 saptamani de la rasarire, asociata cu un numar redus de plante/mp, creand astfel o competitie inca de la inceput intre planta de cultura si buruiana, cu un avantaj major in favoarea buruienilor.

Erbicidul TONALE are o formulare unica de 3 substante active si actiune complexa si se poate aplica atat in preemergenta (BBCH 00-09), cat si in postemergenta, de la rasarire si pana cand porumbul are 4 frunze (BBCH 10-14), pentru combaterea buruienilor monocotiledonate si dicotiledonate anuale.

Pentru un spectru complet de combatere a buruienilor la porumb, specialistii ALCEDO recomanda aplicarea erbicidului TONALE impreuna cu erbicidele ASTRAL 40 OD si CEREDIN FORTE 464 SL sau VECTOR.

Mai multe detalii, aici: https://alcedo.ro/produse/tonale/