Nou in portofoliul ALCEDO! Erbicidul STARANE, a doua denumire comerciala a produsului CERLIT

Incepand cu anul acesta, ALCEDO are in portofoliu, STARANE, a doua denumire comerciala a produsului CERLIT, erbicid recunoscut al firmei DOW AgroSciences. Omologat la grau, porumb, ovaz, mar si ceapa combate un spectru mare de buruieni, precum: turita, in orice stadiu de dezvoltare, lungurica, volbura, macris, rocoina, hrisca, zarna, mazariche, cupa vacii, etc. La grau si orz se poate aplica singur, in doza de 0,8 l/ha sau asociat cu erbicidele din familia Rival (Rival Star 75 GD si Rival Superstar 75 GD), in doza de 0,4 l/ha. STARANE este tolerat de cerealele paioase, intr-o fereastra foarte larga de aplicare, primavara de la infratire pana la aparitia spicului. Erbicidul STARANE nu afecteaza germinatia semintelor, deci poate fi utilizat cu succes in combaterea buruienilor cu frunza lata din loturile semincere. Poate fi combinat cu ingrasaminte foliare, cu un test de compatibilitate in prealabil.

Puteti achizitiona acest produs singur sau puteti opta pentru pachetul tehnologic RIVAL Plus, beneficiind de un pret avantajos. Pentru a vizualiza oferta noastra, dati click aici http://www.alcedoltd.ro/produse/promotii/oferta-speciala-primavara/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.