Nicolae Horumba, noul director general al APIA!

APIANicolae Horumba este noul director general al Agentiei de Plati si Interventie in Agricultura (APIA), dupa plecarea lui Florin Faur de la conducerea institutiei. Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a declarat ca a semnat deja ordinul de numire al acestuia la conducerea APIA.
Directori adjuncti la APIA sunt in prezent Paul Kmen si Constantin Birca. “Un singur post este liber, pentru care vom decide zilele urmatoare cine-l va ocupa”, a spus Irimescu.
Acesta ar putea fi ocupat de Sergiu Jitareanu, directorul general al APIA Iasi, care a fost numit, prin detasare, la inceputul lunii mai 2016, director adjunct la APIA Centrala.
sursa: agroinfo.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.