NHK12M010 – hibrid iscusit de floarea soarelui cu continut ridicat de acid oleic

NHK12M010 este un hibrid de floarea soarelui  high oleic  ales de specialistii ALCEDO in portofoliul de SEMINTE ISCUSITE, hibrid  al carui continut de acid oleic, in conditii de tehnologie ridicata, poate depasi 90%.

Mai multe detalii despre caracteristicile acestui hibrid gasiti mai jos:

AVANTAJE

  • Vigoarea la rasarire: nota 8
  • Toleranta la seceta: nota 8
  • Uniformitatea infloririi: nota 8

TOLERANTE

  • Lupoaie (Orobanche cumana): nota 5 (este rezistent genetic pana la rasa E si recomandam ca in zonele in care este presiune de lupoaie sa aplicam erbicidul LISTEGO/PULSAR in doza de 1.2 litri/ha, in faza de 6-8 frunze ale florii soarelui)
  • Putregaiul alb pe tulpina si calatidiu (Sclerotinia sclerotiorum): nota 5
  • Patarea bruna si frangerea tulpinilor (Phomopsis helianthi): nota 6
  • Mana florii soarelui (Plasmopara helianthi): nota 7

CARACTERISTICI

  • Continut ridicat de acid oleic: in conditii de tehnologie ridicata poate depasi 90%
  • Potential de productie: 3.600-5.400 kg/ha
  • Continutul de ulei: 46-49%
  • Sanatatea plantei la maturitate: nota 7
  • Toleranta la cadere: nota 8
  • Inaltimea plantei: 170-180 cm
  • Pozitie calatidiu: semi-erecta
  • Densitatea recomandata: 55.000-65.000 plante recoltabile/ha

NOTA: Scala de evaluare a hibrizilor 1 = Slab, 9 = Excelent

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.