News Alert!

Scris de Echipa Alcedo

nametiAtentie! Meteorologii au emis astazi o noua avertizare de ninsori si viscol puternic. Asadar, intre orele 8:00 – 15:00, judetele Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila si Vrancea se vor afla sub Cod portocaliu de viscol puternic, iar viteza vantului va atinge 70-80 km/h, troienind zapada si reducand vizibilitatea sub 50 de metri. De asemenea, ANM a emis si un Cod galben de ninsori, local viscolite, valabil astazi intre orele 8:00 – 21:00, in 12 judete, plus Bucuresti, respectiv in Iasi, Vaslui, Bacau, Galati, Vrancea, Tulcea, Constanta, Giurgiu, Teleorman, Dambovita, Prahova si Buzau.

In intervalul mentionat aria ninsorilor se va extinde dinspre extremitatea sud-estica si va cuprinde treptat jumatatea de est a tarii.

sursa: agerpres.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.