Ne vedem la emisiunea Ferma, pe TVR2

Scris de Echipa Alcedo

Agricultura merge mai departe si, desi nu ne putem intalni in camp, cum o faceam de obicei, tehnologia de care avem parte in aceste vremuri ne ajuta sa fim impreuna virtual.

Ne dorim ca fermierii sa primeasca informatiile complete despre cum au “reactionat” soiurile si hibrizii cultivati la conditiile meteorologice actuale.

Produsele din PORTOFOLIUL ISCUSIT si-au facut treaba, asa cum vedeti in imaginile din ferma  de la Lilieci, judetul Ialomita a lui Aurel Dumitrascu, pe care il veti putea urmari in cadrul uneia din urmatoarelor emisiuni Ferma, pe TVR2.

Ramaneti aproape, vom reveni cu detalii și din alte locuri.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.