Ne pregatim pentru toamna!

Nu de mult a inceput recoltatul rapitei, insa fermierii sunt deja cu gandul la sezonul de toamna. Pare departe vremea cand rapita va trebui erbicidata, nu-i asa? Insa noi va recomandam sa va pregatiti din timp si va propunem doua erbicide cu un spectru larg de combatere, MAGISTRAL 50 SC si CLOMATE 360 EC, pentru erbicidarea in preemergenta.

MAGISTRAL 50 SC este un erbicid pe baza de metazaclor (500 g/l), cu un spectru larg de combatere a buruienilor cu rasarire din samanta. CLOMATE 360 EC (clomazona 360 g/l) are actiune sistemica si este foarte eficient in combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si monocotiledonate anuale din culturile de rapita de toamna.

Mai multe detalii despre aceste produse puteti afla de aici.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.