MOSPILAN 20 SP – insecticid iscusit prietenos cu albinele

Cauti un insecticid care sa aiba o actiune de lunga durata, dar care nu afecteaza albinele si prezinta toxicitate scazuta pentru om, animale si mediu? Noi iti recomandam MOSPILAN 20 SP, care se utilizeaza pentru combaterea unui numar mare de daunatori in pomicultura, viticultura, legumicultura si silvicultura, iar actiunea sa dureaza peste 3 saptamani.

MOSPILAN 20 SP este un insecticid de ultima generatie cu actiune sistemica si translaminara cu mod unic de actiune. De ce este MOSPILAN 20 SP iscusit? Pentru ca actioneaza asupra tuturor stadiilor de dezvoltare a insectelor (ou-larva-adult) si nu este influentat de temperatura.

In plus, la unele culturi are o perioada de pauza de la tratament la recoltare de numai o zi.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.