MIZONA DUO combate cu succes agentii patogeni din culturile de cereale

Pachetul MIZONA DUO are o fereastra larga de aplicare, fiind recomandat pentru tratamente la cultura de grau de la mijlocul infratitului si pana la sfarsitul infloritului, respectiv in perioada de vegetatie BBCH 25 – 69.

MIZONA asigura o eficacitate excelenta impotriva principalelor boli intalnite la grau si orz. Aplicat impreuna cu FLEXITY confera siguranta pana la al doilea tratament, dar si flexibilitate in aplicare, fiind solutia completa pentru primul tratament la cereale paioase, intrucat combate intregul spectru de boli care apar primavara devreme.

MIZONA DUO este un pachet inovator cu doua fungicide: MIZONA si FLEXITY, ce previne si combate cu succes cei mai daunatori agenti patogeni din culturile de cereale: rugina bruna (Puccinia recondita), septorioza frunzelor (Zymoseptoria tritici), arsura frunzelor (Rhynchosporium secalis), patarea reticulara a frunzelor de orz (Pyrenophora teres), Erysiphe graminis f. sp tritici (Blumeria graminis).

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.