MIRADOR XTRA – fungicidul complex cu doua substante active din clase chimice diferite si moduri diferite de actiune

Scris de Echipa Alcedo

Ciproconazolul este o substanta activa ce patrunde rapid in planta si actioneaza asupra patogenilor prin blocarea sintezei ergosterolilor. Pe de alta parte, azoxistrobinul combate agentii patogeni prin blocarea transportului electronilor in mitocondrie si influenteaza pozitiv starea fiziologica a plantei prin efectul de inverzire care mentine planta verde o perioada mai lunga de timp.

MIRADOR XTRA este un fungicid cu proprietati preventive si curative, ce contine 200 g/l azoxitrobin + 80 g/l ciproconazol. L-am ales in portofoliul de PRODUSE ISCUSITE pentru ca prin efectul sinergic al celor doua substante active, realizeaza combaterea unui spectru larg de agenti patogeni.  Dozele omologate sunt: 0,5 l/ha pentru cultura de grau si 0,75 l/ha pentru culturile de orz, rapita si floarea soarelui.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO