MIRADOR XTRA – fungicidul complex cu actiune de lunga durata

Scris de Echipa Alcedo

Specialistii ALCEDO recomanda astazi fungicidul MIRADOR XTRA, care, aplicat in doza de 0,75 l/ha, combate putregaiul alb (Sclerotinia sclerotiorum), putregaiul cenusiu (Botrytis cinerea), frangerea tulpinilor (Phomopsis helianthi) si alternarioza (Alternaria spp.) din cultura de floarea soarelui.

MIRADOR XTRA contine ciproconazol (80 g/l), substanta activa ce patrunde rapid in planta si actioneaza asupra patogenilor prin blocarea sintezei ergosterolilor si azoxistrobin (200 g/l) care combate agentii patogeni prin blocarea transportului electronilor in mitocondrie si influenteaza pozitiv starea fiziologica a plantei prin efectul de inverzire care mentine planta verde o perioada mai lunga de timp.

MIRADOR XTRA este un fungicid cu proprietati preventive si curative si cu o protectie a culturilor de pana la 3-4 saptamani. L-am ales in portofoliul de PRODUSE ISCUSITE pentru ca are efect de lunga durata impotriva unui spectru larg de boli.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO