MIRADOR XTRA – fungicidul complex cu actiune de lunga durata

Specialistii ALCEDO recomanda astazi fungicidul MIRADOR XTRA, care, aplicat in doza de 0,75 l/ha, combate putregaiul alb (Sclerotinia sclerotiorum), putregaiul cenusiu (Botrytis cinerea), frangerea tulpinilor (Phomopsis helianthi) si alternarioza (Alternaria spp.) din cultura de floarea soarelui.

MIRADOR XTRA contine ciproconazol (80 g/l), substanta activa ce patrunde rapid in planta si actioneaza asupra patogenilor prin blocarea sintezei ergosterolilor si azoxistrobin (200 g/l) care combate agentii patogeni prin blocarea transportului electronilor in mitocondrie si influenteaza pozitiv starea fiziologica a plantei prin efectul de inverzire care mentine planta verde o perioada mai lunga de timp.

MIRADOR XTRA este un fungicid cu proprietati preventive si curative si cu o protectie a culturilor de pana la 3-4 saptamani. L-am ales in portofoliul de PRODUSE ISCUSITE pentru ca are efect de lunga durata impotriva unui spectru larg de boli.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.