MIRADOR XTRA – fungicidul complex cu actiune de lunga durata

Scris de Echipa Alcedo

Odata cu cresterea masei foliare si pericolul aparitiei bolilor este mare, deci este momentul aplicarii tratamentelor preventive la cereale paioase.

Ce fungicid sa utilizam?

Evident, un fungicid complex, cu 2-3 substante active, care are un spectru mult mai mare de combatere, asa cum este MIRADOR XTRA!

MIRADOR XTRA contine ciproconazol (80 g/l), substanta activa ce patrunde rapid in planta si actioneaza asupra patogenilor prin blocarea sintezei ergosterolilor si azoxistrobin (200 g/l) care combate agentii patogeni prin blocarea transportului electronilor in mitocondrie si influenteaza pozitiv starea fiziologica a plantei prin efectul de inverzire care mentine planta verde o perioada mai lunga de timp.

MIRADOR XTRA este un fungicid cu proprietati preventive si curative si cu o protectie a culturilor de pana la 3-4 saptamani. L-am ales in portofoliul de PRODUSE ISCUSITE pentru ca are efect sinergic impotriva unui spectru larg de boli, atat la cereale paioase, cat si la rapita si floarea soarelui. Dozele omologate sunt: 0,5 l/ha pentru cultura de grau si 0,75 l/ha pentru orz, rapita si floarea soarelui.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO