MIRADOR XTRA – fungicid iscusit cu actiune preventiva si curativa

MIRADOR XTRA este un fungicid complex cu doua substante active din clase chimice diferite, azoxistrobin (strobilurine) si ciproconazol (triazoli), cu efect sinergic impotriva unui spectru larg de agenti patogeni.

Cum actioneaza MIRADOR XTRA? Ciproconazolul patrunde rapid in planta si actioneaza asupra agentilor patogeni, distrugandu-le membrana celulara. Azoxistrobinul combate agentii patogeni prin blocarea transportului electronilor in mitocondrie si influenteaza pozitiv starea fiziologica a plantei prin efectul de inverzire care mentine planta verde o perioada mai lunga de timp. La cerealele paioase, prin mentinerea frunzei stindard verde inca o saptamana, sporul de productie este evident.

La ce culturi este omologat si ce combate? MIRADOR XTRA combate complexul de boli foliare ale graului si orzului, dar si boli ale spicului de grau. In ceea ce priveste cultura de rapita, MIRADOR XTRA combate putregaiul uscat, putregaiul alb, putregaiul cenusiu, patarea neagra a frunzelor si fainarea. La floarea soarelui, spectrul de combatere cuprinde putregaiul alb, putregaiul cenusiu, frangerea tulpinilor si alternarioza.

Doza omologata este de 0,5 l/ha la grau si 0,75 l/ha la orz, rapita si floarea soarelui.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.