Ministrul Achim Irimescu afirma: Subventiile nu vor fi scoase, vor fi marite!

Scris de Echipa Alcedo

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu ii linisteste pe fermierii romani: subventiile agricole nu vor fi desfiintate la nivel european. Ba, mai mult, in perioada urmatoare, sumele care vor ajunge la fermierii romani vor fi mai mari decat pana acum, in timp ce sumele pentru agricultorii din vestul Europei vor scadea.

Cel putin pentru exercitiul financiar viitor, perioada 2021-2026 nu va aduce o eliminare a platilor directe in agricultura. Mai mult, va fi o rearanjare a lor – in sensul in care fermierii romani vor primi mai mult la hectar, in timp ce sumele pentru fermele din Occident vor scadea”, a declarat in cadrul unui eveniment ministrul agriculturii, Achim Irimescu.

sursa: agrointel.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.