Milioane de euro, prin Programul viticol al Romaniei

euro -subventiiIn perioada 2014-2018, prin Programul viticol al Romaniei, sunt disponibile 238,5 milioane de euro, dupa ce tara noastra a cheltuit integral, pana in 2013, 253 de milioane de euro, a declarat vicepremierul Daniel Constantin, ministru al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

O mandrie pentru noi este programul viticol, deoarece prin cele 252 milioane euro cheltuite 100% pana in 2013, au fost realizate 25.000 ha plantatii nou infiintate si programe de promovare a vinurilor in China, Rusia, Japonia si SUA. Alte 238,5 milioane euro sunt disponibile pentru anii 2014-2018. Prin Decizia Comisiei recent adoptata la finele lunii trecute s-a aprobat un nou program de promovare a vinurilor in Azerbaidjan si Belarus”, a mai precizat seful MADR.

sursa: agroazi.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.