MICROFERT-U, pentru culturi sanatoase si fara carente nutritive!

Folosirea ingrasamintelor foliare, asa cum este si MICROFERT-U, prezinta avantajul ca pot asigura la momentul potrivit toate elementele si microelementele nutritive, necesare plantelor de cultura. Acestea se pot aplica pentru a asigura corectia carentelor nutritive ale plantelor, provocate de factorii climatici, tehnologici sau de sol. Asa ca, astazi va recomandam sa utilizati fertilizantul foliar MICROFERT-U, produs romanesc fabricat la ALCHIMEX, ce poate fi utilizat cu succes atat la culturile de camp, cat si in vii, livezi sau in culturile legumicole.

Retineti! Pe timp secetos, se recomanda ca tratamentele sa se faca dimineata devreme sau seara, asigurand o pulverizare cat mai fina pe plante. MICROFERT-U nu este toxic pentru oameni, animale sau plante, fiind conform cu cerintele bunelor practici agroambientale.

Pentru mai multe detalii despre acest fertilizant, puteti afla de la dr. ing. Emilian TUDOR, sef laborator agrochimie ALCHIMEX, vizionand filmuletul de mai jos.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.