Medalii pentru vinurile romanesti

Scris de Echipa Alcedo

poza vinDe curand, a avut loc cea de-a XXI-a editie a competitiei internationale Chardonnay du Monde, la Chateau des Ravatys din regiunea viticola Burgundia (Franta). Juriul a fost format din 300 de experti internationali care au degustat si punctat 794 de Chardonnay-uri din 40 de tari. Acestia au jurizat pe baza unor criterii stricte de calitate, acordand 265 de medalii : 49 de Aur, 177 de Argint si 39 de Bronz.

Pe lista medaliatelor s-au aflat si doua Chardonnay-uri romanesti: Domeniul Coroanei Segarcea Chardonnay 2013, cu Medalie de Argint, si 3 Hectare Chardonnay 2012, de la Murfatlar, cu Medalie de Bronz.

Sursa: Vinul.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.