Medalie de aur pentru Tamaioasa Romaneasca de Pietroasa

vin_24.05.2011Zilele trecute, la Alba Iulia, s-a desfasurat cea de-a opta editie a concursului de vinuri Strugurele de Aur, competitie la care, anul acesta, au fost inscrise 130 de probe de vinuri. Concursul s-a desfasurat pe mai multe categorii, existand sectiuni dedicate vinurilor albe, celor rosii, viurilor roze, celor spumante si vinurilor de vinoteca. La final, 40% din probele de vin inscrise in concurs au primit distinctii, fiind acordate in total 48 de medalii.

In total, s-au acordat 19 medalii de aur si 28 de medalii de argint, insa si vinurile nemedaliate au obtinut note bune.

Marea Medalie de Aur a celei de-a opta editii a concursului de vinuri Strugurele de Aur a fost obtinuta de o Tamaioasa Romaneasca de Pietroasa, fiind vorba de un vin din 1996.

sursa: agroromania.manager.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.