MAGISTRAL + CLOMATE – doua erbicide cu un spectru larg de combatere pentru cultura de rapita

Scris de Echipa Alcedo

Ne place sa va dam vesti bune, iar vestea buna de astazi este ca se anunta ploi. Asadar, acolo unde se mai seamana rapita, este bine sa efectuati erbicidarea in preemergenta, inainte de rasarirea culturii, folosind pachetul MAGISTRAL 50 SC (metazaclor 500 g/l) – in doza de 1,6 l/ha + CLOMATE (clomazon 360 g/l) – in doza 0,33 l/ha, doua erbicide cu un spectru larg de combatere a buruienilor. Va recomandam MAGISTRAL 50 SC, in doza de 1,2-1,6 l/ha pentru ca va combate buruieni problema ca: iarba barboasa, turita (faza optima 2-4 frunze), stir, talpa gastei, traista ciobanului, musetel, iar in amestec cu CLOMATE – 0,33 l/ha, largim spectrul de combatere, deoarece acest erbicid actioneaza eficient impotriva altor buruieni, cum ar fi: rocoina, turita, traista ciobanului, pungulita, urzica moarta, ciumafaia, mac, doritoare, iarba vantului, iarba barboasa.  

Utilizand amestecul de MAGISTRAL 50 SC cu CLOMATE veti avea o sola curata de buruieni. Suntem convinsi ca sunt si fermieri care-si fac o cartare a buruienilor dominante, iar in acest caz, daca solul permite puteti face un singur tratament cu MAGISTRAL 50 SC, in doza de 1,2-1,6 l/ha sau dupa caz cu CLOMATE in doza 0,33 l/ha.   

Pentru mai multe detalii despre PACHETUL MAGISTRAL + CLOMATE va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/ 

Echipa ALCEDO