MAGISTRAL 50 SC + CLOMATE, solutia magistrala impotriva buruienilor din rapita

Si la rapita, ca la orice cultura agricola nu se poate face productie daca de la semanat pana la recoltat nu se intervine pentru a avea o cultura libera de boli, buruieni si daunatori. Multi fermieri se intreaba care sunt “secretele” unei culturi de rapita sanatoase si cu productii bune? Ei bine, astazi avem ocazia sa va impartasim unul dintre ele, si anume, despre eficienta erbicidarii in preemergenta. Mai exact, daca dupa semanat, in sol umiditatea este suficienta, este bine sa efectuati erbicidarea inainte de rasarirea culturii de rapita, folosind MAGISTRAL 50 SC (metazaclor 500 g/l) – in doza de 1,6 l/ha + CLOMATE (clomazon 360 g/l) – in doza de 0,33 l/ha, doua erbicide cu un spectru larg de combatere a buruienilor.

MAGISTRAL 50 SC, in doza de 1,2-1,6 l/ha vi-l recomandam deorece combate buruieni problema ca: iarba barboasa, turita (faza optima 2-4 frunze), stir, talpa gastei, traista ciobanului, musetel, iar in amestec cu CLOMATE – 0,33 l/ha, largim spectrul de combatere, deoarece acest erbicid actioneaza eficient impotriva unor altor buruieni ca: rocoina, turita, traista ciobanului, pungulita, urzica moarta, ciumafaia, mac, doritoare, iarba vantului, iarba barboasa. Retineti! Avand o perioada de actiune destul de indelungata, MAGISTRAL 50 SC protejeaza culturile de noi valuri de imburuienare pana la incheierea randurilor. Atentie! Daca umiditatea nu a fost suficienta in sol in preemergenta, tratamentul se va face in postemergenta timpurie, folosindu-se MAGISTRAL 50 SC, in doza de 1,6-2 l/ha. In acest context, erbicidul se va aplica singur, si nu in amestec cu CLOMATE.

Utilizand amestecul de MAGISTRAL 50 SC + CLOMATE veti avea o sola curata, fara buruieni. In situatia, cand stiti istoricul solei, in functie de spectrul de imburuienare si de dominanta speciilor, puteti face un singur tratament cu MAGISTRAL 50 SC, in doza de 1,2-1,6 l/ha sau dupa caz cu CLOMATE -doza 0,33 l/ha.

Daca sunteti interesati de achizitionarea acestor erbicide sau de alte produse de protectia plantelor, va recomandam sa contactati reprezentantul de vanzari ALCEDO, din zona dvs. sau sa consultati site-ul www.alcedoltd.ro.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.