MAGISTRAL 50 SC + CLOMATE, putere si flexibilitate impotriva buruienilor din rapita

Daca aveti de gand in toamna sa infiintati o cultura de rapita, compania ALCEDO, vine in sprijinul dumneavoastra cu o solutie utila in combaterea buruienilor problema din aceasta cultura. Asadar, daca dupa semanat, in sol umiditatea este suficienta, este bine sa efectuati erbicidarea in preemergenta, inainte de rasarirea culturii de rapita, folosind MAGISTRAL 50 SC (metazaclor 500 g/l) – in doza de 1,6 l/ha + CLOMATE (clomazon 360 g/l) – in doza de 0,33 l/ha, doua erbicide cu un spectru larg de combatere a buruienilor.

Va recomandam MAGISTRAL 50 SC, in doza de 1,2-1,6 l/ha pentru ca va combate buruieni problema ca: iarba barboasa, turita (faza optima 2-4 frunze), stir, talpa gastei, traista ciobanului, musetel, iar in amestec cu CLOMATE – 0,33 l/ha, largim spectrul de combatere, deoarece acest erbicid actioneaza eficient impotriva unor buruieni ca: rocoina, turita, traista ciobanului, pungulita, urzica moarta, ciumafaia, mac, doritoare, iarba vantului, iarba barboasa. Trebuie mentionat faptul ca, avand o perioada de actiune destul de indelungata, MAGISTRAL 50 SC protejeaza culturile de noi valuri de imburuienare pana la incheierea randurilor.

Utilizand amestecul de MAGISTRAL 50 SC cu CLOMATE veti avea o sola curata, fara buruieni. In situatia, cand stiti istoricul solei, in functie de spectrul de imburuienare si de dominanta speciilor, puteti face un singur tratament cu MAGISTRAL 50 SC, in doza de 1,2-1,6 l/ha sau dupa caz cu CLOMATE -doza 0,33 l/ha.

Daca sunteti interesati de achizitionarea acestor erbicide sau de alte produse de protectia plantelor, va recomandam sa contactati reprezentantul de vanzari ALCEDO, din zona dvs. sau sa consultati site-ul www.alcedoltd.ro.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.