MADR a lansat portalul pe care vor fi publicate anunturile de vanzare a terenurilor agricole

Scris de Echipa Alcedo

terenuri agricole_30.03.2011terenalcedoMinisterul Agriculturii a lansat portalul pe care se vor regasi toate anunturile de vanzare a terenurilor agricole situate in extravilan. Deocamdata, nu sunt postate anunturi de vanzare. In schimb, pot fi consultate legea vanzarii terenurilor agricole si proiectul de ordin privind normele de aplicare a acesteia.

Crearea site-ului are loc in contextul in care noua lege a vanzarii terenurilor agricole situate in extravilan a intrat in vigoare de curand, dupa ce, de la 1 ianuarie 2014, Romania a liberalizat piata funciara.

sursa: stiriagricole.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.