MADR a autorizat utilizarea in situatie de urgenta a produsului NUPRID AL 600 FS pentru tratarea semintelor de porumb si floarea soarelui

Scris de Echipa Alcedo

Va reamintim faptul ca Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale din Romania a aprobat utilizarea in situatii de urgenta a produsului NUPRID AL 600 FS in perioada 22 ianuarie 2024-21 mai 2024 pentru tratarea semintelor de porumb si floarea-soarelui, impotriva:

PORUMB

  • Ratisoara porumbului (Tanymecus dilaticollis), in doza de 8 l/t samanta;
  • Viermi sarma (Agriotes), in doza de 6 l/t samanta.

FLOAREA-SOARELUI

  • Ratisoara porumbului (Tanymecus dilaticollis) si viermi sarma (Agriotes spp.), in doza de 10 l/t samanta.

Insamantarea cu samanta tratata cu NUPRID AL 600 FS se va face numai in zonele si pe suprafetele puternic afectate de atacul daunatorilor de sol Tanymecus dilaticollis si Agriotes spp.

Tratamentul semintelor de porumb si floarea-soarelui va fi efectuat numai de catre prestatorii de servicii autorizati.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.