Lucrarile de intretinere in toamna la cereale paioase, subiect dezbatut astazi in cadrul emisiunii “SFATURI ISCUSITE DE LA ALCEDO!”

Va invitam sa urmariti astazi o noua editie a emisiunii “SFATURI ISCUSITE DE LA ALCEDO!”. Incepand cu ora 14:30, pe pagina de Facebook a companiei ALCEDO vom trata subiecte ca: “Soiuri iscusite” de la ALCEDO; Lucrari de intretinere in toamna la cereale paioase (buruieni, boli, daunatori).

Dr. ing. Sorin Stefan (Director Tehnic ALCEDO), ing. Marian Butoianu (Director Tehnic ALCEDO) si George Parvu (Director Departament Seminte ALCEDO) vor fi moderatorii emisiunii.
Nu uitati sa ne dati like sau share. Vizionare placuta!

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.