Lucrari de ingrijire in cultura de soia. Combaterea buruienilor, bolilor si a daunatorilor

Efectul tratamentelor fitosanitare in cultura de soia

Efectul tratamentelor fitosanitare in cultura de soia

Soia este o cultura profitabila, dar foarte sensibila in special la imburuienare. Buruienile pot provoca pagube majore acestei culturi, iar aplicarea nerationala a erbicidelor poate avea repercusiuni importante asupra randamentului culturii. De asemenea, si bolile dar si daunatorii pot pune probleme acestei culturi. Asadar, pentru a avea o cultura sanatoasa, Alcedo va pune la dispozitie schema de combatere a  agentilor de daunare a culturii de mazare.

Pentru acest lucru dati click pe urmatorul link: http://www.sanatateaplantelor.ro/lucrari-de-ingrijire-in-cultura-de-soia/

Echipa Alcedo

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.