Lucrari de ingrijire in cultura de mazare

Scris de Echipa Alcedo

Efectul tratamentelor fitosanitare in cultura de mazare

Daca in newsletter-ul de ieri, v-am vorbit despre lucrarile de ingrijire in cultura de soia, astazi a venit randul culturii de mazare. Desi este o cultura care se seamana foarte devreme si in randuri dese, mazarea este sensibila la concurenta buruienilor. In alegerea schemei de erbicidare trebuie sa cunoastem foarte bine istoricul parcelei privind buruienile problema, astfel ca in functie de spectrul de buruieni putem alege variante de erbicidare in preemergenta si postemergenta sau numai in postemergenta. De asemenea, si bolile, dar si daunatorii pot pune probleme acestei culturi, insa pentru a nu va confrunta cu toti agentii de daunare mentionati, ALCEDO va pune la dispozitie schema de combatere a agentilor de daunare in cultura de mazare.

Pentru a vizualiza aceasta schema, dati click pe urmatorul link: http://www.sanatateaplantelor.ro/cateva-atuuri-pentru-a-cultiva-mazare/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.