Leopard 5 EC, pentru o cultura lipsita de buruieni

Scris de Echipa Alcedo

Leopard-5-EC

Pentru a avea o cultura de rapita, lipsita de buruieni folositi erbicidul Leopard 5 EC, un concentrat emulsionabil, limpede, cu miros foarte slab, de culoare galben-pai. Se foloseste postemergent, impotriva buruienilor monocotiledonate anuale (Setaria, Echinochloa, Digitaria, Sorghum din seminte), din cultura rapitei. Leopard 5 EC este rapid absorbit prin suprafata frunzelor buruienilor graminee, dupa care se acumuleaza in mugurii subterani, distrugand tesuturile meristematice. Eficacitatea produsului nu este afectata de o eventuala ploaie la 2-3 ore dupa aplicare. Nu creeaza probleme de remanenta pentru cultura postmergatoare. Se poate aplica asociat cu ulei mineral avand rol de adjuvant.

LEOPARD 5 EC este compatibil cu majoritatea insectofungicidelor folosite in Romania. Nu se amesteca cu erbicide pentru combaterea buruienilor cu frunza lata, deoarece pot interveni fenomene de antagonism care diminueaza efectul sau poate reduce toleranta culturii. Se va astepta minim 3 zile dupa tratamentul pentru combaterea buruienilor cu frunza lata. Nu se va amesteca cu produse pe baza de acid 2,4 D. Se recomanda efectuarea in prealabil a unui test de compatibilitate.

Pentru a afla mai multe informatii despre acest erbicid va rugam sa luati legatura cu reprezentantii ALCEDO din zona dvs. sau consultati site-ul www alchimex.ro sectiunea PRODUSE.

 

 

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.