LEOPARD 5 EC – erbicid recomandat pentru combaterea gramineelor si a samulastrei de grau din rapita, acolo unde a rasarit!

Ce facem daca dupa rasarirea rapitei apar samulastra de cereale paioase sau buruienile graminee? Pentru combaterea atat a samulastrei de cereale paioase, dar si a unor buruieni graminee, va recomandam LEOPARD 5 EC, un erbicid postemergent, ce este rapid absorbit de buruienile graminee prin frunze. Translocarea are loc in cateva ore de la aplicare, atat prin xilem, cat si prin floem. LEOPARD 5 EC se acumuleaza in mugurii subterani si distruge tesuturile meristematice.

Pentru mai multe detalii despre LEOPARD 5 EC va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.