Laboratorul de analize sol, din cadrul Grupului ALCEDO a primit certificat de atestare

Incepand de ieri, laboratorul de analize de sol ce apartine companiei ALCHIMEX, membra a Grupului ALCEDO detine certificat de atestare, eliberat de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR). “Prin acest atestat, MADR si APIA vor recunoaste analizele si dozele de fertilizare recomandate de laboratorul nostru”, a declarat dr. ing. Emilian Tudor, sef laborator agrochimie, Alchimex.

Nu uitati, pentru a evita risipa de bani si degradarea solului, faceti analize de sol! Utilizarea eficienta a ingrasamintelor, precum si fertilizarea corecta au la baza efectuarea de analize de sol. 

Mai multe informatii despre laborator, aflati dand click AICI.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.