KARIS 10 CS – insecticid piretroid, formulat sub forma de microcapsule, cu eliberare lenta si fara pierderi in atmosfera

Scris de Echipa Alcedo

Specialistii ALCEDO recomanda astazi KARIS 10 CS, un insecticid piretroid cu formulare incapsulata, ceea ce permite eliberarea lenta, cu actiune de contact si ingestie asupra unei game largi de daunatori din culturile de rapita, grau, orz, ovaz, mazare, fasole, cartof, sfecla de zahar, legume, etc.

De ce este KARIS 10 CS o alegere iscusita? Pentru ca este un piretroid cu spectru larg de combatere si este compatibil cu majoritatea programelor de protectie a plantelor, actioneaza atat prin contact, cat si prin ingestie, avand efect rapid si de soc si are actiune puternica de contact si ingestie asupra adultilor si larvelor.

Care este cel mai mare avantaj al utilizarii insecticidului KARIS 10 CS? Este formulat sub forma de suspensie de microcapsule si ajunge pe planta fara pierderi in atmosfera. In plus, eliberarea treptata a insecticidului din microcapsule determina formarea unui depozit stabil pe suprafata plantelor, rezistent la actiunea razelor UV si a precipitatiilor.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO