KARIS 10 CS, insecticid modern, cu eliberare lenta a substantei active, cu actiune prelungita in combaterea daunatorilor din culturile agricole si horticole!

KARIS 10 CS este un piretroid, care prin modul de formulare incapsulata, permite eliberarea lenta a insecticidului, ceea ce face ca acesta sa aiba o actiune insecticida pentru o perioada mai lunga de timp, deci o protectie mai buna a culturilor.
Acest insecticid are actiune puternica de contact si ingestie, atat asupra adultilor cat si asupra larvelor si poate fi gasit in “PORTOFOLIUL DE PRODUSE ISCUSITE de la ALCEDO”.
KARIS 10 CS combate o gama larga de insecte la: grau, orz, ovaz, rapita, mazare, fasole de camp, cartof, sfecla de zahar, varzoase, morcov, salata verde, pastarnac, par.
Pentru mai multe detalii despre acest produs, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/
Echipa ALCEDO

 

 

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.