JOYSTICK, solutia eficienta pentru combaterea tuturor buruienilor din culturile de grau, orz, secara si ovaz!

JOYSTICK este erbicid cu aplicare in postemergenta, cu 3 substante active: iodosulfuron, ingredient activ in principal graminicid, diflufenicanul si florasulamul, molecule esentiale in lupta impotriva dicotiledonatelor, precum si un safener, cloquintocet-mexil, care ii da siguranta pentru utilizare.
JOYSTICK reprezinta o inovatie reala impotriva tuturor buruienilor din culturile de grau, orz, secara si ovaz. Formulare cu spectru larg de actiune intr-un singur produs, JOYSTICK se aplica de la stadiul de 3 frunze pana la sfarsitul infratirii (BBCH 13-29) avand o selectivitate excelenta fata de planta de cultura.
Pentru mai multe detalii despre acest produs, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/
Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.