JOYSTICK – erbicid pentru combaterea tuturor buruienilor din culturile de cereale paioase, cu 3 substante active, plus agent de protectie (safener)

De ce va recomandam erbicidarea culturilor de cereale paioase inca din toamna? Prin aplicarea in toamna a unui erbicid se reduce competitia buruienilor cu plantele de cultura pentru hrana si apa, inca din primele stadii de vegetatie, asigurand un start mai bun al culturii si o trecere mai buna peste iarna.

Dar avem un erbicid care sa combata atat buruienile monocotiledonate, cat si pe cele dicotiledonate?

Pentru combaterea buruienilor monocotiledonate si dicotiledonate din culturile de grau, orz, secara si ovaz, va recomandam JOYSTICK, un erbicid cu aplicare in postemergenta, in toamna. JOYSTICK combate inclusiv buruieni problema precum Veronica spp., Apera spica venti, Avena fatua, etc.

Erbicidul cu actiune sistemica este preluat prin frunze si radacini si translocat rapid in punctele de crestere, blocheaza dezvoltarea meristemelor si inhiba activitatea enzimatica a buruienilor, rezultatul final fiind distrugerea buruienilor. JOYSTICK poate fi aplicat de la stadiul de 3 frunze pana la sfarsitul infratirii, avand o selectivitate foarte buna fata de plantele de cultura.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.