Intalnire in camp ALCEDO cu fermierii iscusiti din Ialomita!

Astazi, in localitatea Ograda, jud. Ialomita, ALCEDO, impreuna cu fermierul Marian Bozdoc de la SAMCOM SRL, in calitate de organizatori, au avut ocazia sa se intalneasca cu fermierii iscusiti din Ialomita. Evenimentul organizat in camp a avut drept scop prezentarea loturilor demonstrative de grau, 9 soiuri, toate din portofoliul de “Seminte iscusite” de la ALCEDO. La eveniment au participat zeci de fermieri, acestia afland de la specialistii ALCEDO, in frunte cu Marian Butoianu- Director Tehnic ALCEDO si Gabriel Simon – Director de Vanzari ALCEDO, informatii atat despre soiurile testate, cat si despre tehnologia aplicata, mai ales intr-un an plin de provocari.

Inca din 2017, ALCEDO pune la dispozitia fermierilor un portofoliu propriu de seminte, atent selectionate. Chiar daca la eveniment s-au putut viziona doar 9 soiuri de grau, va reamintim ca in portofoliul ALCEDO de “Seminte iscusite” se afla peste 40 de tipuri diferite de seminte, fie pentru culturi de toamna respectiv grau, orz si rapita sau pentru culturi de primavara precum floarea-soarelui high oleica si mazare. Pe viitor ne dorim sa adaugam si seminte de porumb.

Nu in ultimul rand, ALCEDO multumeste domnului Marian Bozdoc pentru organizare. Ferma SAMCOM SRL are 600 hectare, in localitatea Ograda, jud. Ialomita, cultivate cu grau, porumb, rapita si floarea-soarelui.

revista Sanatatea plantelor

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.