Intalnire in camp ALCEDO cu fermierii iscusiti din Calarasi!

Astazi, in localitatea Valea Argovei, jud. Calarasi, ALCEDO, impreuna cu colegul si fermierul Ionel Gheorghe, de la SC. AGRO FOND INVEST, in calitate de organizatori, au avut ocazia sa se intalneasca cu fermierii iscusiti din aceasta zona agricola a tarii. Evenimentul organizat in camp a avut drept scop prezentarea loturilor demonstrative de grau, a 11 soiuri, toate din portofoliul de “Seminte iscusite” de la ALCEDO, dar si a tehnologiilor utilizate la nivel de ferma si care pot sa faca diferenta in productie. In prezenta a zeci de fermieri, dar si a autoritatilor locale si judetene, specialistii ALCEDO, alaturi de Marian Butoianu- director tehnic si Ionel Gheorghe – director de vanzari, au oferit informatii utile fermierilor.

Ferma SC. AGRO FOND INVEST detine 600 hectare, pe care cultiva: grau, porumb, floarea-soarelui, rapita, insa fermierul se axeaza si pe producerea de samanta de cereale paioase si mazare.

revista Sanatatea plantelor

IMG-20180530-WA0019

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.