Insecto-fungicidul NUPRID® MAX AL 222 FS util pentru tratarea semintelor de cereale paioase

Scris de Echipa Alcedo

NUPRID MAX AL 222 FSDE CE SA TRATATI SEMINTELE DE CEREALE PAIOASE CU UN INSECTOFUNGICID? Pentru ca bolilele si agentii patogeni pot provoca pagube importante culturilor de cereale paioase. Asadar, pentru a nu intampina astfel de probleme Alcedo va recomanda insecto-fungicidul NUPRID® MAX AL 222 FS. Aplicat pe seminte, actioneaza sistemic, fiind absorbit prin radacini si translocat in plante. Prin continutul de tebuconazol, actioneaza preventiv si curativ asupra agentilor fitopatogeni care se transmit prin seminte si sol, protejand culturile de grau, orz si orzoaica fata de unele din cele mai pagubitoare boli specifice cu infectie externa si interna, cum sunt malura comuna si fuzarioza la grau, taciunele zburator si sfasierea frunzelor la orz si orzoaica. Prin continutul de imidacloprid, actioneaza asupra daunatorilor din sol si de pe plante, asigurandu-le o foarte buna protectie fata de mai multi daunatori care prejudiciaza culturile de cereale paioase in prima parte a perioadei de vegetatie.

VRETI SA AVETI O CULTURA CU UN START BUN? Va recomandam ca odata cu efectuarea tratamentului semintelor sa aplicati fertilizantul MICROFERT U-2,5 l/t prin inlocuirea unei cantitati corespunzatoare de apa. Acest fertilizant starter are rolul de a pune elementele nutritive la dispozitia plantelor imediat dupa ce au germinat, cu un efort minim, asigurand o rasarire mai uniforma si plante mai viguroase.

Asadar, daca intentionati sa achizitionati acest produs sau alte produse de protectia plantelor, luati legatura cu reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra sau consultati site-ul www.alcedoltd.ro, la sectiunea PRODUSE.