INNVIGO, tehnologia care redefineste performanta!

Material promovat

Pentru compania INNVIGO, zona de vest a tarii reprezinta o regiune agricola importanta in agribussines, lucru ce s-a remarcat in sezonul de productie 2017-2018, prin infiintarea unor loturi demonstrative de grau, la SCDA Lovrin, jud. Timis. In acest context, a fost organizat la sfarsitul lunii mai un eveniment, la care au participat mai bine de 200 de producatori agricoli, din zona de vest a tari. Au fost trecute in revista: stadiul de dezvoltare si performanta a celor 2 soiuri de grau create de SCDA Lovrin, Alex si Ciprian, in conditiile de seceta din acest an, avand in vedere ca la momentul organizarii evenimentului, cultura de grau se afla sub influenta secetei din primavara. Pe soiurile de grau mentionate din aceasta platforma au fost aplicate tehnologiile recomandate de producatorii de produse fitosanitare. Inca de anul trecut, compania INNVIGO s-a implicat in aceasta actiune tehnologica, punand la dispozitie solutiile tehnologice complete pentru combaterea buruienilor, bolilor, daunatorilor, dar si fertilizare foliara.

Ce tratamente fitosanitare au fost efectuate, si ce productii s-au obtinut la cele doua soiuri de grau prin aplicarea produselor marca INNVIGO, comparativ cu alte companii participante pe platforma de la SCDA Lovrin, puteti citi dand click aici: https://www.sanatateaplantelor.ro/innvigo-tehnologia-care-redefineste-performanta/

Echipa INNVIGO

 

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.