INGENIO – un grau iscusit, aristat, ce va garanteaza cantitate si calitate!

Va intrebati ce este special la INGENIO? Este un soi de grau aristat, timpuriu, a carui productie ridicata este vizibila inca din timpul vegetatiei, datorita arhitecturii soiului (boabe si spice mari).

De ce vi-l recomandam? Pentru ca va ofera flexibilitate in alegerea parcelei, fiind un soi care se preteaza foarte bine diferitelor conditii agronomice din ferma dumneavoastra. Si nu e doar atat! Pe langa plasticitatea ecologica buna si toleranta la seceta si inghet, INGENIO are un continut de proteina de 12,5 – 13% si un MMB de 50 – 70 g.

Daca vorbim despre boli, acest soi este tolerant la fainare (Erysiphe graminis), mediu tolerant la rugina galbena (Puccinia striiformis) si septorioza (Septoria tritici) si mediu sensibil la rugina bruna (Puccinia recondita) si fuzarioza spicelor (Fusarium culmorum).

In plus, in acest an, venim cu doua optiuni pentru tratamentul semintei:

  1. Pachetul LANGIS AMIRAL PROFFY PLUS, care cuprinde insecticidul LANGIS (cipermetrin 300 g/l), fungicidul AMIRAL PROFFY 6 FS (tebuconazol 60 g/l) si fertilizantul MICROFERT-U, o solutie iscusita pentru tratamentul semintelorde cereale paioase.
  2. Insectofungicidul AUSTRAL PLUS (fludioxonil 10 g/l + teflutrin 40 g/l), impreuna cu fertilizantul MICROFERT-U.

Pentru mai multe informatii despre aceste produse, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.