Informatii noi pentru fermieri: Ce bani vireaza APIA incepand de astazi?!

baniLiga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR) anunta ca incepand de astazi, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) deblocheaza noi scheme cu banii fermierilor pe anul 2015. Asadar, vor incepe platile la subventii pentru:

– cei care au fost la control;

– plata pentru Ajutorul National Tranzitoriu ( ANT).

De asemenea, spre sfarsitul acestei luni vor incepe si platile complementare – sprijinul cuplat. ”Din discutia avuta cu directorul general al APIA, Florin Faur a reiesit ca de astazi se fac 20.000 de plati pentru cei care a fost la control. In total, subventiile acestor fermieri ajung la 400 de milioane de euro, o suma importanta. La sprijinul cuplat mai sunt inca anumite chestiuni de lamurit si finalizat, asa ca acesti bani o sa poata fi autorizati la plata abia catre finele acestei luni”, a explicat presedintele LAPAR, Laurentiu Baciu.

sursa: agrointel.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.