Indagra si-a deschis portile

Scris de Echipa Alcedo

DSC09064De ieri, la ROMEXPO, a inceput a 19-a editie a targului Indagra, cel mai mare eveniment dedicat agriculturii romanesti si nu numai, organizat sub patronajul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. Evenimentul a adus si de aceasta data in atentia publicului cele mai importante companii si institutii ale domeniului. Cele cinci zile destinate prezentarii de produse, tehnologii si informatii sunt o sursa valoroasa de informatii pentru toti cei care vor trece pragul INDAGRA.

In completarea evenimentului au loc alte cinci targuri cu tematici similare, care vin sa intregeasca tabloul construit de INDAGRA, si anume:

INDAGRA FOOD – Targ international pentru industria alimentara

EXPO DRINK & WINE – Targ de vinuri, bauturi alcoolice si non-alcoolice

ALL-PACK – Expozitie internationala pentru ambalaje, materiale, masini si echipamente specifice

AUTOEXPOTEHNICA – Expozitie internationala de componente si accesorii auto

TARGUL DE PRODUSE TRADITIONALE

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.