Incercati pachetele tehnologice pentru cereale paioase… de la ALCEDO!

Scris de Echipa Alcedo

terenuri agricole_30.03.2011In 2015, ALCEDO vine cu cea mai bogata oferta de pachete tehnologice pentru grau, porumb, floarea-soarelui si rapita. Pachetul tehnologic pentru cereale paioase- Criza-n Tema, contine minimul de tratamente pentru cultura de cereale paioase, in primavara. Pachetul are in compozitie urmatoarele produse: erbicidul Rival Superstar 75 GD; doua fungicide – Topsin 500 SC si Bumper 250 CE, ale caror doze sunt folosite impreuna pentru o singura aplicare; insecticidul Faster 10 CE; fertilizantul foliar Microfert-U. Mentionam ca aceste produse au un spectru larg de actiune in combaterea bolilor, daunatorilor si a buruienilor, dar si o eficienta ridicata in cresterea si dezvoltarea plantelor.Dupa cum bine stiti, este recomandat sa cumparati si sa folositi pachete tehnologice in culturile dumneavoastra. Si asta pentru ca, pretul unui astfel de pachet este mult mai mic, in comparatie cu achizitionarea fiecarui produs in parte, dar si pentru ca un pachet contine toate produsele de care aveti nevoie pentru cultura.

Pretul pachetului Criza-n Tema este de 114.90 RON/ha, fara TVA in conditiile indeplinirii conditiilor contractuale. Acest pret este mai mic fata de pretul din 2014 si beneficiaza de o reducere de 35.47%. Pentru cei care doresc, sa participe in cadrul programului ALCEDO “Cumperi, acumulezi puncte, castigi garantat!!!” pachetul se poate achizitina cu pretul de 178.05 RON/ha, fara TVA, pret pentru care acumulati un numar de 200 de puncte.

Daca sunteti interesati de achizitionarea acestui pachet, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO, din zona dumneavoastra agricola.