Inca putem erbicida rapita, chiar daca este iarna?

APROZAME se poate aplica tarziu, chiar si pe solul inghetat si, in plus, combate si Vulpia spp.!

Chiar daca in calendar este Decembrie, deci este iarna, temperaturile de afara sunt primavaratice. In aceste conditii, buruienile sunt in plina activitate, concurand plata de cultura. Ce putem face? Bineinteles, erbicidare! Dar cu ce?

APROZAME este solutia, un erbicid care se aplica tarziu, chiar si pe solul inghetat, iar in conditiile de acum, nici ca se poate mai bine! Ziua, temperaturile sunt peste 10°C, iar noaptea rar coboara sub 0°C.

APROZAME (propizamid 400 g/l) combate atat buruienile dicotiledonate anuale, cat si cateva monocotiledonate anuale, unele chiar greu de combatut, asa cum sunt ovazul salbatic, obsiga, Vulpia spp., etc. Care este avantajul acestui erbicid? Se poate aplica si mai tarziu, in perioadele reci, persistenta actiunii erbicidului fiind favorizata si prelungita de conditiile reci din sol.

Erbicidul se poate aplica din stadiul de 4 frunze (BBCH 14) pana in stadiul 8 frunze (BBCH 18). Va recomandam aplicarea timpurie pentru o combatere mai eficienta, insa si in perioadele reci asigura o eficacitate ridicata in combaterea buruienilor foarte sensibile, pana in primavara. APROZAME poate fi folosit pe solul inghetat, fara probleme pentru cultura.

De asemenea, acolo unde s-a aplicat APROZAME, in anul urmator nu mai sunt probleme cu buruieni ca ovazul salbatic, obsiga, Vulpia spp., la cultura de grau, daca acesta urmeaza in rotatie dupa rapita. Doza recomandata este de 1,875 l/ha.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.