Inca este momentul aplicarii lui RIVAL 75 GD, erbicid fabricat in Romania, eficient si sigur!

Culturile de cereale paioase sunt predispuse la imburuienare, iar dupa valul de ploi din ultima perioada, acestea au facut ca rasarirea buruienilor sa fie una exploziva. In acest context, va reamintim ca trebuie sa aplicati un erbicid in combaterea buruienilor dicotiledonate, buruieni care germineaza atat in toamna cat si in primavara. Solutia este RIVAL 75 GD, erbicid fabricat in Romania (clorsulfuron 75 %), care se utilizeaza in doza de 15-20 g/ha. Aplicat in toamna, in postemergenta timpurie, pe langa buruienile dicotiledonate, poate combate si unele buruieni monocotiledonate, cum este cazul speciilor Apera spica-venti-iarba vantului si Lolium sp. Atentie! O eficacitate maxima a tratamentului cu RIVAL 75 GD se obtine daca erbicidarea se face in conditii normale de umiditate atmosferica si sol. Nu se recomanda executarea erbicidarii, daca culturile de cereale se afla in stres hidric sau termic. In aceste conditii, erbicidarea se amana pana la venirea primei ploi sau dupa irigarea culturii.

Nu uitati, ca prin aplicarea erbicidului RIVAL 75 GD, veti avea culturi curate atat in toamna cat si in primavara, cu mentiunea ca in primavara, numai daca este cazul, se poate efectua inca o erbicidare, aceasta lucrare putandu-se efectua chiar mai tarziu.

Asadar, pentru cei interesati de achizitionarea acestui produs, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO, din zona dumneavoastra agricola.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.