In vizita la ATELIERUL ALCEDO de la Lunca Banului

Scris de Echipa Alcedo

Continuam sa vizitam Atelierele Alcedo, iar astazi, in orice colt de tara v-ati afla, va propunem o calatorie in judetul Vaslui, la Lunca Banului, unde, in conditii de irigare, am avut in testare 13 hibrizi de floarea soarelui de la companii precum BASF, Corteva, Euralis, Nuseed, RAGT si Syngenta, unii dintre acestia facand parte din portofoliul ALCEDO de SEMINTE ISCUSITE.

Tehnologiile aplicate au fost unele economic rentabile, cu produse bine alese din PORTOFOLIUL ISCUSIT, dar si adaptate cat mai bine la conditiile din zona.

Noi spunem ca am facut alegeri iscusite, iar imaginile de mai jos vorbesc de la sine.

Va invitam sa ramaneti alaturi de noi pentru mai multe informatii pe pagina de facebook Alcedo.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.