In vizita la ATELIERUL ALCEDO de la Deveselu

Ca in fiecare an, ne dorim sa punem la dispozitia dvs. cele mai importante informatii despre soiurile si hibrizii pe care ii cultivam in cadrul Atelierelor Alcedo, dar si despre tehnologiile iscusite aplicate.

In acest an capricios, Atelierul Alcedo de la Deveselu a cuprins atat hibrizi de porumb si floarea soarelui, cat si cateva soiuri de soia, de la principalii producatori de pe piata.

Si pentru ca nu ne putem intalni sa vi le prezentam in camp, asa cum o faceam de obicei, va invitam sa urmariti imaginile de mai jos, pe care vi le-am pregatit pentru a decide daca hibrizii si soiurile alese de noi au trecut testul campului. Noi spunem ca da!

Alaturi de noi in acest proiect au fost BASF, Caussade Semences Romania, Donau Saat, Euralis, KWS, Limagrain, Mas Seeds, RAGT si Syngenta.

Va invitam sa ramaneti alaturi de noi pentru mai multe informatii pe pagina de facebook Alcedo.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.