In atentia producatorilor de fructe si legume

MADRGuvernul urmeaza sa aprobe sprijinul financiar exceptional cu caracter temporar propus de Ministerul Agriculturii pentru producatorii agricoli din sectorul fructe si legume.
Sprijinul financiar propus se va acorda producatorilor agricoli pentru plata masurilor de retragere de pe piata, nerecoltare si recoltare inainte de coacere, in perioadele 18 august 2014 – 30 noiembrie 2014 si 30 septembrie 2014 – 31 decembrie 2014.
Valoarea totala pentru plata acestor masuri este de 2.400.000 euro si va fi asigurata de catre MADR.
Platile vor fi efectuate de Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura – APIA pana cel tarziu la data de 31 decembrie 2014.
Beneficiarii acestui sprijin financiar vor fi atat organizatiile recunoscute de producatorii din sectorul fructelor si legumelor, cat si producatorii de fructe si legume care nu sunt membri ai unei organizatii de producatori recunoscute.
sursa: gazetadeagricultura.info

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.