Impotriva simptomelor de fainare in plantatiile de vita de vie, meri sau culturile de legume, SULPHUR 80 WG, recomandarea viabila si rapida a specialistilor!

Scris de Echipa Alcedo

In aceasta perioada, fermierii se pot confrunta cu fainarea, in special, la vita de vie, una dintre cele mai cunoscute boli, cu consecinte negative asupra recoltelor. Fainarea este provocata de diferite ciuperci, iar in acest context poate fi usor de combatut utilizand fungicidul SULPHUR 80 WG, produs pe care-l gasiti in portofoliul de Produse Iscusite de la ALCEDO.
Despre acest produs, va spunem ca este un fungicid de contact, ce contine 80% sulf, avand o formulare moderna granulata, care adera foarte bine pe frunza, asigurand protectie imediata.
SULPHUR 80 WG se poate folosi atat la vita de vie, cat si la legume, dar si in plantatiile de mar. 
Pentru mai multe detalii despre acest produs, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/
Echipa ALCEDO