Impotriva daunatorilor la legume, pomi fructiferi si vita de vie, MOSPILAN 20 SP, o solutie eficienta!

La orice cultura, fie ca ne referim la legume, dar si in plantatiile de pomi si vita de vie, daunatorii sunt o problema majora. Fara a actiona la timp, acestia va pot afecta culturile, ducand chiar la compromiterea lor. In newsletter-ul de astazi, va prezentam un insecticid, util in combaterea mai multor daunatori, si anume, MOSPILAN 20 SP. Acesta este un produs de protectia plantelor fabricat in Romania, ce are ca substanta activa acetamiprid, avand o actiune rapida asupra daunatorilor. Retineti! Eficacitatea la 3 zile dupa tratament este de cel putin 99%, efectul fiind vizibil chiar din primele 2-3 ore de la aplicare. In plus,  MOSPILAN 20 SP nu dauneaza plantelor, are toxicitate scazuta pentru oameni, nu afecteaza insectele polenizatoare, pestii sau pasarile. Nu este influentat de temperatura si ramane activ pana la 3 saptamani. Precizam ca MOSPILAN 20 SP actioneaza asupra tuturor stadiilor de dezvoltare a insectelor (ou-larva-adult), si este omologat la foarte multe culturi: tomate, castraveti, ardei, varza, ceapa, mar, par, vita de vie, grau, cartof, rapita, porumb, tutun, garoafe, trandafiri si  crizanteme. Mai multe detalii despre modul de utilizare si doza recomandata, gasiti pe site-ul ALCEDO, la sectiunea “Produse iscusite de la ALCEDO”, dand click pe acest link: http://www.alcedoltd.ro/produse/specialistii-alcedo-recomanda/insecticide/mospilan-20-sp/

De asemenea, pentru a achizitiona MOSPILAN 20 SP, va rugam sa contactati reprezentantul ALCEDO din zona dumneavoastra agricola.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.